Helt nya Mustang är helt elektrisk

En ny generation galopperar in i framtiden

För första gången sedan 1965 lanserar lansear Ford en helt ny Mustangmodell. Välkommen Mustang Mach-E! I denna helt elektriska SUV kombineras avancerad teknik med unik komfort och design och symboliserar en helt ny era för både Ford och Mustang. Allt från den senaste teknologin till dynamisk utformning och givetvis med Mustangs alltid lika klassiska utseende.


Kontakta ossTillbehörHåll mig informerad


 • Mustang Mach-E interiør
 • UTFORSKA INTUITIV TEKNIK

  Ford SYNC 4 ger en körupplevelse utformad omkring dig. Detta anslutna ekosystem låter dig anpassa och uppdatera din Mustang Mach-E-hårddisk direkt från din mobila enhet eller dator. Andra höjdpunkter inkluderar ett molnanslutet navigeringssystem och modembaserade uppdateringar. Att interagera med SYNC 4-systemet med dess förbluffande enkla röstkommandon eller via pekskärmen på hela 15,5 tum kommer att underlätta din körupplevelse på alla sätt. Du kan också utnyttja genomtänkta extrafunktioner, inklusive trådlös Apple CarPlayTM- eller Android AutoTM-kompatibilitet och Wi-Fi.


 • Mustang Mach-E Lading
 • PUBLIK LADDNING

  Mustang Mach-E är utrustad för att klara både AC-standardladdning, med sin inbyggda laddare på 10,5 kW, och DC-snabbladdning. Den laddas snabbt och enkelt med upp till 150 kW (115 kW för standardbatteri). Du kommer att kunna ladda ca. 90 km räckvidd på bara 10-15 minuter vid en laddstation med hög effekt.

  Ford är en av IONITYs grundande partner: ett snabbväxande nätverk för snabbladdning i Europa, som för närvarande är på väg att öppna 400 laddningsstationer längs de stora europeiska motorvägarna före utgången av 2020.


 • Mustang Mach-E
 • KLIMATBONUS

  Den 1 juli 2018 togs den femåriga befrielsen från fordonskatt för miljöbilar bort och supermiljöbilspremien ersätts av en bonus för bilar med mycket låga utsläpp. För bilar med noll-utsläpp är den högsta bonusen 60 000 kronor. Bonusen gäller både privatpersoner och juridiska personer.

  En bonusbil kan även drivas i kombination med elmotor, dvs en hybridbil.

  Mer om klimatbonusbilar kan du läsa hos Transportstyrelsen här.

  LADDA-HEMMA-STÖDET TILL PRIVATPERSONER
  Ladda hemma-stödet får tillsammans med satsningen Klimatklivet – som bland annat ger bidrag till bostadsrättsföreningar för att sätta upp laddplatser – ytterligare 750 miljoner kronor att fördela under 2019.

  Detta betyder att den som installerar en laddstation för elbilar eller laddhybrider vid hemmet får bidrag för hälften av kostnaderna, som mest 10 000 kronor.

  Mer om klimatbonusbilar kan du läsa hos Transportstyrelsen här.


 • Mustang Mach-E
 • KLAR ATT LASTA

  Oavsett om du packar för ett äventyr eller packar in dagens shopping, ger praktiska lastutrymmen både fram och bak mångsidig förvaring för alla typer av resor.


 • Mustang Mach-E
 • LÅT DIN BIL SKÖTA PARKERINGEN

  Med intelligent parkeringshjälp kan systemet, när det är aktiverat, identifiera ett lämpligt vinkelrätt eller parallellt utrymme och sedan styra in och ut ur det. Back- och sidoparkeringshjälpen har också en varningssignal när du kommer för nära något i omgivningen.


 • Mustang Mach-E
 • SÄKERT OCH ENKELT

  Mustang Mach-E kräver varken traditionell bilnyckel eller dörrhandtag. Istället ger dig innovativa E-latch och FordPass-anslutningsfunktioner snabb och enkel åtkomst till fordonet.

  DIN TELEFON SOM NYCKEL
  Mustang Mach-E kräver ingen traditionell bilnyckel. Istället känner den av när du är i närheten, ansluter till din telefon, låser automatiskt upp dörrarna och låter dig enkelt starta fordonet.

 • ELEGANT OCH SMIDIG
  Dess strömlinjeformade utseende kan bedra dig, tills du kommer närmare. När Mach-E känner igen dig visar den en upplyst knapp och dörren öppnas med ett enkelt tryck. Den känner av när du kliver ur också och låser sig själv.


 • Mustang Mach-E
 • HEMMALADDNING

  En reseladdare från Ford levereras som standard med din Mustang Mach-E, vilket gör laddning hemma till ett enkelt och effektivt sätt att se till att ditt fordon är redo när du behöver det. Det är lika enkelt som att ansluta din smartmobil och med FordPass-appen kan du till och med schemalägga din laddning på distans. 

  Som ett smidigt och säkert alternativ ger en Ford Connected Wallbox större bekvämlighet och snabbare laddningstider än ett vanligt eluttag. 

  Studier visar att upp till 95 % av laddningen av elbilar sker hemma eller på jobbet och det är troligen det billigaste alternativet, särskilt om din arbetsgivare erbjuder fri laddning på jobbet. Med vår helt elektriska SUV kommer du att kunna välja mellan en rad olika laddningslösningar hemma och publik. (Källa: 2018 Transport & Environment Study, Införande av infrastruktur för avgiftsbeläggning av offentliga elbilar i EU).
Kontakta ossTillbehörHåll mig informerad

Aktuella nyheterVillkor Datasäkerhet Karriär