Om företaget

Modins grundades 1909 och är Uppsalas äldsta bilföretag. Sedan 1923 arbetar vi specialiserat med Ford och är idag en av Sveriges största Ford-återförsäljare. Vi säljer hela Fords modellprogram av nya personbilar och lätta transportlastbilar och har en fullserviceanläggning med bilförsäljning, verkstad, reservdelar, rekonditionering samt skadereparationer. Vår målsättning är att genom kunnighet, engagemang och personlig service erbjuda kvalité och 100 % kundnöjdhet.


Tjänster att söka just nu


Kunnig och engagerad bilrekonditionerare


             

 

Kunnig och engagerad bilrekonditionerare

Nu söker vi en kunnig och engagerad bilrekonditionerare till vårt kompetenta verkstadsteam! 

Arbetsuppgifter
Som rekonditionerare hos oss arbetar du med alltifrån enklare biltvättar till kvalificerad polering, lackförsegling och rekonditionering på personbilar och lätta transportlastbilar.

Din profil
 Vi söker dig med minst 2 års dokumenterad erfarenhet som bilrekonditionerare. Du är självgående med stort fordonsintresse och entusiasm för ditt yrke. Vidare ser vi att du har en positiv inställning och drivs av att utföra ditt arbete med god kvalité och hög kundnöjdhet.

 Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Modins Bil är ett stabilt och marknadsstarkt företag. Vi erbjuder en familjär och trivsam arbetsplats, ett brett modellprogram och starkt varumärke samt utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. 

Frågor angående tjänsten och ansökningar besvaras av servicemarknadschef Jonas Eriksson via mejl till jonas.eriksson@modinsbil.se.

 Välkommen med din ansökan!