Om företaget

Modins grundades 1909 och är Uppsalas äldsta bilföretag. Sedan 1923 arbetar vi specialiserat med Ford och är idag en av Sveriges största Ford-återförsäljare. Vi säljer hela Fords modellprogram av nya personbilar och lätta transportlastbilar och har en fullserviceanläggning med bilförsäljning, verkstad, reservdelar, rekonditionering samt skadereparationer. Vår målsättning är att genom kunnighet, engagemang och personlig service erbjuda kvalité och 100 % kundnöjdhet.


Tjänster att söka just nu


Kunnig och engagerad mekaniker


             

 

Kunnig och engagerad mekaniker

Nu söker vi kunniga och engagerade mekaniker till vårt kompetenta verkstadsteam! 

Arbetsuppgifter
 Som mekaniker hos oss arbetar du med alltifrån enklare service till kvalificerad felsökning, diagnos och reparation på Ford personbilar och lätta transportlastbilar.

Din profil
 Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning och ett par års dokumenterad erfarenhet som mekaniker. Du är en självgående mekaniker med stort fordonsintresse och entusiasm för ditt yrke. Tidigare arbetserfarenhet inom Ford samt el- och AC-kunskap är starkt meriterande. Vidare ser vi att du har en positiv inställning och drivs av att utföra ditt arbete med god kvalité och hög kundnöjdhet.

 Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

 Modins Bil är ett stabilt och marknadsstarkt företag. Vi erbjuder en familjär och trivsam arbetsplats, ett brett modellprogram och starkt varumärke samt utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

 I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Lina Larsson på 08-409 144 42 eller e-post lina.larsson@autorekrytering.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


 Välkommen med din ansökan!