Bilfinansiering för privatpersoner och företag

Ford har sitt egna finansbolag med namnet Ford Credit. Det är ett av världens största och mest väletablerade finansbolag inom fordonsindustrin. Med finansiering vid köp av fordon blir betalningen enkel och praktisk. Du kan känna dig trygg då vi hjälper dig med allt det praktiska och erbjuder en flexibel finansieringslösning som passar just ditt behov och ekonomi. Ditt fokus skall vara på bilen så säljavdelningen hjälper dig med allt det övriga praktiska.

Kontakta oss

Ford Försäkring

Ford Försäkring erbjuder dig bilförsäkring till ett bra pris samtidigt som du behåller trygghet, kvalitet och service. Låga självrisker, ersättning utan maxgräns och garanti att din Ford repareras med originaldelar på auktoriserade verkstäder är andra fördelar med Ford försäkring. 

Ford Försäkring

Finansiering för privatpersoner

Som privatperson finns det en rad olika finansieringsformer. Vad som är mest lämpat för dig som kund kan variera. Du och din återförsäljare kan diskutera vilken form som passar just dig bäst så att du tar rätt beslut. De vanligaste alternativen till finansiering är avbetalning och privatleasing. Vi diskuterar gärna de olika alternativen med dig.

AvbetalningPrivatleasing

Finansiering för företag

Ford Leasing är en finansiell leasing för alla typer av företag. Fördelen med Ford leasing är att du som kund inte binder kapitalet då finansbolaget äger bilen och du som kund nyttjar den.Ford leasing är ett bekvämt och förmånligt sätt att finansiera företagets bilar och kan kombineras med olika tilläggstjänster såsom servicepaket, däckförvaring och lånebil vid service.

Ford Lease är en operationell leasing vilket innefattar finansiering, administration och management av företagets bilar. Här ingår allt och för dig som kund är det en smidig och enkel lösning då det innebär 100% omhändertagande av vagnparken med kostnadsgarantier.

Ford Leasing Ford Lease

Aktuella nyheterVillkor Datasäkerhet Karriär