Om företaget

Modins grundades 1909 och är Uppsalas äldsta bilföretag. Sedan 1923 arbetar vi specialiserat med Ford och är idag en av Sveriges största Ford-återförsäljare. Vi säljer hela Fords modellprogram av nya personbilar och lätta transportlastbilar och har en fullserviceanläggning med bilförsäljning, verkstad, reservdelar, rekonditionering samt skadereparationer. Vår målsättning är att genom kunnighet, engagemang och personlig service erbjuda kvalité och 100 % kundnöjdhet.


Tjänster att söka just nu


Leverans/utrustnings tekniker.

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet som utrustningstekniker. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med montering av dragkrokar, motorvärmare, extraljus och stylingprodukter. Det är också meriterande om du har arbetat med Ford tidigare. En förutsättning är att du har goda kunskaper i svenska och i vissa fall engelska. B-körkort är ett krav. Ange gärna i din ansökan vilka märken och system du har arbetat med.

Frågor angående tjänsten och ansökningar besvaras av servicemarknadschef jonas.eriksson@modinsbil.se


Fordonstekniker.

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet som bilmekaniker, fordonstekniker, servicetekniker, transportbilsmekaniker eller liknande. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med AC reparationer och är certifierad av INCERT. Det är också meriterande om du har arbetat med Ford tidigare. En förutsättning är att du har goda kunskaper i svenska och i vissa fall engelska. B-körkort är ett krav. Ange gärna i din ansökan vilka märken och system du har arbetat med.

Frågor angående tjänsten och ansökningar besvaras av servicemarknadschef jonas.eriksson@modinsbil.se